A través del sostre de Vidre

Des de la Regidoria de Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Castelló estem orgulloses de compartir el projecte “A través de Sostre de Vidre. Accions que transformen” amb tota la ciutadania. Una proposta de gran interès per a la societat com és aconseguir la igualtat de les dones en el món laboral. Parlar d’aquesta realitat social a partir de la cultura i la creació artística ens ha donat la possibilitat d’arribar a altres sectors de la societat i conformar de forma participativa un discurs artístic amb què reflexionar sobre aquesta situació de desigualtat. Una proposta ideada per a la comunitat, que dona lloc a una jornada de reflexió comunitària i participativa amb accions artístiques que transformen des del feminisme.

El sostre de vidre és una barrera invisible que impedeix a les dones promocionar en els seus llocs de treball. Però, qui construeix el sostre de vidre?

I com es construeix? Lamentablement, en ple segle XXI es construeix entre tota la societat i es fonamenta en la discriminació cap a les dones basada en estereotips, rols i, per descomptat, en la divisió sexual del treball.


Cliente: Ajuntament de Castelló

Descargar pdf