Imatges amb Empremta, Creant Memòria

Amb el present projecte titulat “Imatges amb Empremta, Creant Memòria”, es vol transmetre la importància que han tingut en la història algunes dones molt rellevants per al desenvolupament i l’evolució de la humanitat, però la contribució de la qual no sempre és prou coneguda. I més concretament, visibilitzar a aquestes dones de la Zona de Cabanes, que han lluitat amb la bretxa de gènere, i ara com ara, són dones emprenedores i empoderades.

Per a això i, amb la col·laboració de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Cabanes, es van seleccionar a 8 dones amb diferents perfils: agricultora, ramadera, bioquímica, atleta, medica, artista, lletrada i infermera.

La idea era reflexionar amb aquestes dones sobre la necessitat de referents femenins, com a inspiració en allò que fem, i generar una idea motivadora amb la finalitat de motivar, inspirar, fer d’espill, per a les dones coetànies de Cabanes i les noves generacions.

Tot això, a través d’un taller de fotografia participativa, amb el qual donarem veu a aquestes dones de Cabanes, una cartografia de vida.


Cliente: Ajuntament de Cabanes

Descargar pdf